Start
Obavijest | Zatvori

U sklopu Sarajevske zime, u periodu od 03-07.03.2010. godine realiziran je Treći međunarodni festival ekološkog filma "Eko Oko". Festival je podržalo Federalno ministarstvo okoliša i turizma. Na ovom festivalu učestvovalo je 20 dokumentarnih i igranih filmova iz BiH, Kanade, Egipta, Velike Britanije, Francuske, SAD-a, Španije, Irana te Švicarske te je ovaj festival imao međunarodni karakter.

Naravno i naša škola je bila sudionik ovog festivala sa 2 filma i to: „Gdje su naša prava“ i „Živi zdravo“. Također bi istakao da su naši učenici i profesori došli i svojim prisustvom uveličali ovu manifestaciju. Jedan od najpoznatijih bh reditelja, gospodin Dino Kassalo je van konkurencije, predstavio videoinstalaciju "Bosanski brdski konj" uz prateću izložbu.

Na samom proglašenju dobitnika nagrada, upravo je Elektrotehnička škola istaknuta kao jedan pozitivan i uvijek prihvaćen dio ove manifestacije jer ipak takmičiti se sa profesionalnim filmovima nije mala stvar. Diplomu za našu školu preuzeo je Faruk Durmišević, PR Kluba 10+ koji je istakao da je naša škola učestvovala unazad 2 godine i da će i dalje sudjelovati te je pohvalio organizatore za fantastičnu organizaciju koja je bila na europskom nivou kako Sarajevo i zaslužuje. Pogledajte slike!

(Faruk Durmišević)

 

Slika iz Galerije


 

 

 

 

Google pretraga

PREPORUKA


Posjetite portal svih škola Kantona Sarajevo!

modifikacija

Ova stranica je zadnji put modifikovana-updateovana:- 18 October 2017, 8:33

OPCIJE

  Dodaj u favorite
  Napravi kao Početnu
  Štampaj stranicu
Dani otvorenih vrata i pripremna nastava Ispis
Srijeda, 09 April 2008

Mješovita srednja elektrotehnička škola organizuje Dane otvorenih vrata i pripremnu nastavu za prijemni ispit za upis u srednju školu iz matematike i fizike.

Od 19. aprila 2008. godine prostorije naše škole otvorene su za sve učenike osnovnih škola i njihove roditelje, koji žele da dođu i pogledaju našu školu, kabinete i opremu kojom raspolažemo i da olakšaju sebi odabir i upis srednje škole. Uporedo sa tim škola organizuje i pripremnu nastavu iz matematike i fizike za sve one koji žele da se što bolje pripreme za upis u našu školu.

Škola će biti otvorene svake subote od 9 sati, počevši u subotu 19. 04. 2008. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona škole ili na mail, koji su dati pod linkom Kontakt.

Više o upisu i prijemnom ispitu možete pogledati ovdje.

 
12. kantonalno takmičenje iz informatike za učenike srednjih škola Ispis
Srijeda, 09 April 2008

09. aprila 2008. sa početkom u 9 sati održano je 12. kantonalno takmičenje iz informatike za učenike srednjih škola Kantona Sarajevo. Donaćin ovog takmičenja bila je Mješovita srednja elektrotehnička škola Sarajevo. Na takmičenje se prijavilo ukupno 12 srednjih škola sa našeg kantona, sa ekipama od po 3 člana, a Druga gimnazija je imala prijavljene 2 ekipe.
Rezultati:
1. mjesto - Druga gimnazija (ekipa 1)
2. mjesto - Treća gimnazija
3. mjesto - Tursko - bosanski Sarajevo koledž
4. mjesto - Mješovita srednja elektrotehnička škola
5. mjesto - Prva bošnjačka gimnazija

Slike sa ceremonije proglašenja pobjednika i uručivanja diploma možete pogledati ovdje. Tom prilikom su članovi literarno - recitatorske i muzičke sekcije naše škole izveli prigodan program.

 
Otvoren još jedan kabinet za ITT Ispis
Srijeda, 19 Mart 2008
Kliknite za galeriju slika!
Dana 18. 03. 2008. godine u 12 sati u prostorijama naše škole otvoren je i pušten u rad još jedan novi kabinet za informaciono - telekomunikacionu tehniku. Svečanosti otvaranja su prisustvovali brojni gosti i ugledne zvanice, kao i nastavnici i učenici. To je ukupno treći takav kabinet, koji omogućava učenicima naše škole da radeći praktično na najmodernijoj opremi steknu iskustvo iz oblasti informaciono - telekomunikacione tehnike.

Slike sa ovoga događaja možete pogledati u galeriji
 
Raspored nastave za V stepen Ispis
Četvrtak, 31 Januar 2008
Obavještavaju se polaznici V stepena obrazovanja da nastava počinje 16.02.2008. godine u 10:00 sati.
Raspored termina možete pogledati ovdje
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 162 - 165 od 165
English Arabic Croatian Danish French German Italian Portuguese Russian Spanish Serbian Slovenian Turkish
 
Četvrtak
Oktobar
2017
19
 

Školski časopis

Trenutno na stranici

© 2017 Srednja Elektrotehnička Škola Sarajevo